Alina Pușcaș și-a dus copiii la școală în halat de baie și cizme: „Extravaganță maximă”

Alina Pușcaș și-a dus copiii la școală în halat de baie și cizme: „Extravaganță maximă”
Sursa foto: Instagram

Alina Pușcaș și-a surprins fanii online după ce și-a dus copiii la școală îmbrăcată într-un halat alb și cizme.

La 38 de ani, vedeta a împărtășit momentul neobișnuit pe platformele de socializare, atrăgând atenția asupra ținutei sale lejere și a modului creativ în care a accesorizat apariția, relatează Unica.ro.

Alina Pușcașși-a accesorizat ținuta cu o geantă

Alina Pușcaș a postat pe InstaStories un videoclip în care conducea mașina în halatul său. Vedeta a denumit momentul drept o „extravaganță maximă” și a subliniat că, în ciuda aspectului lejer, nu a uitat să adauge o geantă la ținută.

„Hai că pe asta nu o mai făcusem! Mi-am dus copiii la școală în halat. Extravaganță maximă! Ținuta ca ținuta, dar nu am uitat să o accesorizez. Nu plec niciodată fără geantă!” – a fost descrierea adăugată clipului cu Alina Pușcaș conducând mașina în halat.

„Ți se schimbă radical viața când ai copii”

Alina Pușcaș și soțul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, sunt părinții a trei copii – Alexandru, Antonia și Iris.

În trecut, în cadrul unui podcast, prezentatoarea a recunoscut că adoptă o abordare mai severă ca mamă și că acționează rapid atunci când lucrurile scapă de sub control.

Alina Pușcaș a subliniat importanța găsirii unui echilibru în relația cu copiii și necesitatea de a spune „nu” atunci când este cazul, învățându-i astfel pe cei mici diferența dintre bine și rău.

„În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar. Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă.

Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii. Nu sunt genul de părinte care sa fie împotriva cuvântului “NU”; din punctul meu de vedere trebuie să îi spui “nu” atunci când încalcă niște limite, pentru că el nu are de unde să știe care sunt aceste limite, care este diferența între bine și rău” – a povestit ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`