Alina Pușcaș, dezvăluiri despre rolul de influencer / Ce spune vedeta despre viața de televiziune: „Trebuie să reușești să-ți gestionezi toate emoțiile…”

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre rolul de influencer / Ce spune vedeta despre viața de televiziune: „Trebuie să reușești să-ți gestionezi toate emoțiile...”
Foto: Instagram/Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș, cunoscută prezentatoare TV, a dezvăluit detalii din viața personală și opiniile sale despre rolul de influencer în comparație cu viața din televiziune, într-un interviu pentru UNICA.

Alina Pușcaș, despre viața de influencer

De-a lungul anilor, prezentatoarea a dezvoltat conținut pe rețelele sociale și a câștigat din contractele de influencer. Ea pune accent pe promovarea produselor în care crede și pe care le-a folosit.

„Conținutul pe social media l-am construit treptat, în ani de zile ce au precedat momentul în care s-a întâmplat să câștig primii bani dintr-un contract (chiar în pandemie în lock-down).  Nicio secundă nu am crezut că Instagramul meu și Facebook-ul vor ajunge să producă altceva decât un conținut organic, detalii și experiențe din viața mea, care să intereseze audiența urmăritoare”, a mai spus Alina Pușcaș pentru Unica.ro.

Alina Pușcaș a menționat că viața de influencer îi oferă libertate de alegere în ceea ce privește conținutul, dar că nu neglijează televiziunea.

„Ca influencer, ai libertate totală să îți alegi conținutul și, în plus, dacă ai zile în care efectiv nu te simți în stare de nimic, nu ești obligat să postezi ceva, îți poți permite o pauză. Când ești în televiziune, indiferent că trebuie să mergi după filmare la o înmormântare, trebuie să reușești să-ți gestionezi toate emoțiile în așa fel încât să nu te simtă camera de filmat”, a adăugat Alina Pușcaș.

Unde și-a petrecut Alina Pușcaș vacanța de vară

Alina Pușcaș a petrecut vara în locuri precum Paros, Mykonos, Londra și Sicilia. Ea a fost impresionată în mod special de peisajele spectaculoase din Sicilia.

„Vara aceasta am fost în Paros și Mykonos (Grecia), Londra și Sicilia. Anul acesta, cel mai tare m-a impresionat Sicilia…nu mi-am închipuit că voi întâlni peisaje atât de spectaculoase, insule vulcanice cu vulcani activi care fumegau și care, la poalele lor, aveau plaje cu nisip negru, palmieri și vegetație luxuriantă la câțiva metri de marea atât de curată și de albastră”, a spus Alina Pușcaș.

Despre stilul său de viață, Alina Pușcaș a spus că evită alimentele prăjite și că ar trebui să reducă consumul de dulciuri. Ea a acordat o mare importanță fitnessului, dar a trecut printr-o perioadă de repaos din cauza unei probleme de sănătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:22 - LeBron și fiul său, Bronny James, au făcut istorie în NBA, fiind primul duo tată-fiu care a jucat în aceeași echipă
12:15 - Prin ce a putut să treacă un român după ce a lăsat o recenzie negativă la un hotel din Grecia: „Mă trezesc azi cu mail de la avocatul hotelului”
12:07 - Kazahstanul a aprobat un plan de construire a primei sale centrale nucleare, printr-un referendum. Cetățenii și-au depășit spaima cu privire la expunerea la radiații
11:54 - Alternativa lui ÎPS Teodosie pentru românii care merg la sală: „Nu există exercițiu fizic mai binefăcător și mai complet”
11:48 - Bruxelles a dat o nouă lege privind mașinile diesel. Măsura a fost adoptată după ce mai multe state au adus în discuție interzicerea lor
11:39 - Nobel 2024: Cercetarea cancerului, medicamentele cardiovasculare, microscopul la scară atomică, scriitoarea chineză Can Xue și agenția UNRWA pentru palestiniei printre candidații preferați pentru premii
11:36 - Gabriel Zetea: PSD n-are absolut nicio implicare în deciziile CCR. Judecătorii au fost votați și de PSD, dar și de PNL / PNL și USR s-au transformat în cei mai mari susținători ai Dianei Șoșoacă. O lipsă de maturitate (VIDEO)
11:13 - Cum s-a ales un tânăr de 22 de ani cu dosar penal? Acesta a comis o ilegalitate la pescuit
11:09 - Gimnasta româncă, multiplă campioană la gimnastică artistică, Simona Amânar, împlinește 45 de ani. Numele ei e purtat de una din cele mai dificile sărituri din lume
11:08 - Primarul Cristian Matei din Turda, acuzat de ANI de conflict de interese. Edilul ar fi angajat pentru primărie o societate de avocatură cu care avusese și el contract