Alin Oprea spune că a fost abandonat de copii după divorț: „Mă bucur că au rămas măcar ei uniți, ideal ar fi fost să fie echidistanți”

Alin Oprea spune că a fost abandonat de copii după divorț: „Mă bucur că au rămas măcar ei uniți, ideal ar fi fost să fie echidistanți”

Alin Oprea a mărturisit că fiul și fiica lui au decis să-l abandoneze, după ce a divorțat de mama lor. Totuși, nu-i condamnă pentru asta și se bucură că „au rămas măcar ei uniți”. Acum, artistul e fericit cu noua soție și copiii ei, dar se gândește mereu și la copiii lui.

Alin Oprea: Nu cred că o mamă poate obliga niște copii majori să facă ceva

„Am iertat-o 100% (pe fosta soție). Pot să o iert pentru orice, iar copiii, în momentul divorțului, erau majori. Nu cred că o mamă poate obliga niște copii majori să facă ceva. Au făcut pentru că așa au considerat ei că trebuie să își protejeze mama. Ceea ce e un lucru frumos într-un fel. Pentru că între doi oameni, un bărbat şi femeie, eu cred că dacă nu poți să fii echidistant, e frumos să îți protejezi mama, nu tatăl. Ideal ar fi fost să fie echidistanți”, a spus artistul la „Altceva cu Adrian Artene”, potrivit VIVA!.

Alin Oprea, despre copiii săi: Și-au apărat mama, lucru care e foarte important

Oprea a mai spus că ei au rămas cu toate bunurile și cu toți banii.

„Nu s-a putut, din motive care nici nu contează. Dar și-au apărat mama. Lucru care e foarte important. Mama lor, de asemenea, își apără puii. Eu mă bucur că au rămas măcar ei uniți. E foarte important. Că putea un divorț ca ăsta să îi dezbine în toate direcțile.

Și atunci, cea mai puţin perdantă variantă a fost asta. Să fiu eu scos din schemă și ei să rămână în continuare cu toate bunurile. Cu toate bunurile și cu toți banii au rămas pentru că le-am făcut eu cadou, nu pentru că mi-au luat. Faptul că le-au luat a fost doar așa o mârlănie”, a mai afirmat Alin Oprea, potrivit VIVA!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`