Actrița Cristina Ciobănașu și-a schimbat stilul alimentar pentru a slăbi câteva kilograme, iar de câțiva ani se menține suplă, dar cu mici sacrificii, căci sunt câteva alimente la care a trebuit să renunțe.
Actrița a mărturisit că evită dulciurile și pâinea și nu mai mănâncă la fel de multă carne ca pe vremuri.
„Teoretic, încerc să mă abțin de la dulciuri, de la pâine. Cred că vârsta mă ajută deocamdată. Deja am început să simt celulita de care nu mai scap atât de ușor. Am făcut un colăcel la burtică. Mă îmbrac în așa fel încât să nu se vadă, dar el există, și eu știu că e acolo.
Am început să simt și eu efectele înaintării în vârstă. Nu m-am panicat încă, dar mă gândesc de două ori când vreau să mănânc o felie de pâine cu vinete.
În rest, nu mai mănânc atât de multă carne în ultima vreme, pentru că nu mă mai simt atât de bine după ce o consum. Nu e ceva ce îmi impun, dar cel puțin vara mă simt foarte greoaie și atunci încerc să evit mâncatul cărnii. Acum depinde și de cum e gătită. Dacă e făcută tochitură, normal că e mai grea”, a spus Cristina Ciobănașu, pentru Unica.ro.
Recent, actrița a plecat în Bali fără iubitul ei, Alexandru Mureșan, dar însoțită de părinții adoptivi, Ruxandra Ion și soțul acesteia, Ion Ion: „Eu am mai fost o dată în Bali. Ei și-au dorit foarte mult și vacanța asta era antamată, plătită, tot ce trebuie, cu mult înainte ca eu să aflu că voi merge în Bali cu proiectul Dharma Project, în luna aprilie. Și în momentul în care a venit acel proiect, m-am bucurat foarte mult pentru că era un alt context în care mă bucuram de Bali, acela în care cunosc sfera asta spirituală”.