Alice Cavaleru a trecut prin clipe teribile: „Se hrănise chiar bine cu sângele meu”. Soția lui Vladimir Drăghia a ajuns pe mâna medicilor
Soția lui Vladimir Drăghia a fost dată dispărută de urmăritorii săi de pe Instagram. Femeia a revenit în mediul online și a explicat de ce a lipsit și nu a mai postat nimic timp de câteva zile.
Alice Cavaleru a ajuns pe mâna medicilor. Tânăra este însărcinată și trebuie să fie foarte atentă și prudentă pentru că poartă sub inima un copilaș. Aceasta a fost internată de urgență și a apelat la ajutorul specialiștilor.
Alice Cavaleru, momente de groază
Partenera lui Vladimir Drăghia a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a explicat tot ce i se întâmplă în ultima perioadă de timp.
„A început sezonul căpușelor și vă rog să aveți mare grijă! Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea și, deși am citit atât de multe despre căpușe, cu greu mi-am dat seama ce este- atât de mică era.
Ulterior am aflat că nu era mică deloc- se hrănise chiar bine cu sângele meu. Am mers la spital să o îndepărteze la chirurgie. Căpușele se scot doar cu o pensetă specială și e o anumită tehnica. Nu trageți de ea, nu aplicați nimic pe ea”, a dezvăluit Alice Cavaleru, pe rețelele de socializare.
Vedeta, internată la spital
Alice Cavaleru a fost mușcată de o căpușă. Femeia nu și-a dat seama că viața ei se află în pericol. Soția lui Vladimir Drăghia a trecut prin momente cumplite. Aceasta mărturisește s-a stresat enorm, ceea ce nu este recomandat să facă în perioada de sarcină.
„La mine a fost cu mare stres pentru că, fiind însărcinată, nu am voie să iau acel antibiotic pe care îl primești în doză unică în schema de profilaxie, dar am primit până la urmă un antibiotic permis în sarcină (care se ia mult mai multe zile).
Așa că aveți mare grijă când veniți cu copiii din parc/curte/pădure. Verificați tot corpul de căpușe. Se așază și în urechi sau în păr, din păcate. Folosiți spray repelant înainte să ieșiți în natură.
Dacă aveți curte cu iarbă, cel mai bine e să tratați iarba cu soluții speciale. Muşcăturile de căpusă nu produc durere, de aceea prezenta lor nu este simţită întotdeauna”, a explicat Alice Cavaleru.