Alexia Eram, mai modestă ca niciodată! Ce mașină conduce fiica Andreei Esca: „Mi-am dorit foarte mult…”

Alexia Eram, mai modestă ca niciodată! Ce mașină conduce fiica Andreei Esca: „Mi-am dorit foarte mult...”
Sursa foto: Instagram - @alexiaeram

Anul trecut, fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a luat permisul de conducere, iar după aceasta, tânăra a dat dovadă de o modestie cum rar se mai întâlnește în zilele noastre. După ce a prins mai multă experiență în ceea ce privește șoferia, partenera de viață a lui Mario Fresh și-a achiziționat două mașini, din bani proprii.

Ce mașină conduce fiica Andreei Esca, după ce a luat permisul auto

Nu după mult timp de la obținerea permisului de conducere, Alexia Eram și-a cumpărat propria mașină. Mai modestă ca niciodată, fiica cunoscutei prezentatoare TV și-a achiziționat un Volkswagen Golf 6 și este tare mândră această mașină.

După ce a condus autoturismul timp de aproape un an, iubita lui Mario Fresh are doar cuvinte de laudă la adresa mașinii și mai ales că niciodată nu a avut probleme cu ea.

„Nu se strică niciodată nimic la ea și merg o singură dată pe lună la benzinărie pentru a alimenta. Atât de puțin consumă”, declara Alexia Eram.

Alexia Eram, mai mândră ca niciodată după ce și-a cumpărat mașina visurilor sale

Chiar dacă mașina pe care și-a achiziționat-o inițial a fost pe placul ei, Alexia Eram a ales să își cumpere un alt autoturism, de data aceasta un bolid de lux. Este vorba despre un BMW M240i, al cărui preț de pornire este de 58.000 de euro.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iată-mă, așadar, aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… pentru că imediat va intra la costum tuning”, a mai spus Alexia Eram, potrivit cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`