Ce spune Alexia Eram despre căsătoria cu Mario Fresh. Concurenta de la „America Express” știe exact cum vrea să arate nunta

Ce spune Alexia Eram despre căsătoria cu Mario Fresh. Concurenta de la „America Express” știe exact cum vrea să arate nunta
Sursa Foto: Instagram/ @alexiaeram

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai populare și solide cupluri de vedete de la noi din țară. Cei doi sunt împreună încă din adolescență, iar în această vară au sărbătorit șapte ani de relație.

Cu toate că mulți sunt cei care se așteaptă ca aceștia să-şi ducă relația la nivel următor, ei au susținut în repetate rânduri că nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

Alexia Eram, despre una dintre cele mai importante zile din viața ei

În cadrul podcastul „Badassmom”, moderat de Giulia Anghelescu, fiica Andreei Esca a fost întrebată despre acest subiect. Mai mult decât atât, Alexia Eram a susținut că știe exact cum va arăta una dintre cele mai importante zile din viața ei.

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.

Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat concurenta America Express.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia a vrut să meargă cu iubitul său la America Express

Printre subiectele abordate în cadrul podcastului, Alexia Eram a mai povestit că, inițial, nu și-a dorit să facă echipă cu fratele său la „America Express”.

„Eu am vrut să merg cu Mario la America Express, dar el mai fusese. Am zis atunci să merg cu Aris, care a sărit în sus de fericire.

Asta e, am semnat că merg cu Aris, deși mă enervează mult de tot. Eu avusesem mai multe oferte la America Express”, a mai spus vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`