Alexandru Ciucu, reacție acidă la noile acuzații ale Alinei Sorescu: „Minciuni de dragul falsei victimizări. E inadmisibil”

Alexandru Ciucu, reacție acidă la noile acuzații ale Alinei Sorescu: „Minciuni de dragul falsei victimizări. E inadmisibil”
Alexandru Ciucu. Sursa foto: Captură video - Catalin Maruta / YouTube

La doi ani de la despărțire, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu încă își aruncă vorbe grele. Recent, artista l-a acuzat pe fostul soț că le-a interzis fiicelor lor, Elena Carolina și Ana Raisa, să mai vină la concertele ei. În replică, acesta a acuzat-o că minte pentru a-și face publicitate.

Alina Sorescu, noi acuzații la adresa fostului soț

„S-a aflat când tatăl fetelor a intentat ordonanța prin care cerea domiciliul fetelor la el, lucru care nu s-a aprobat. S-a întâmplat de multe ori ca la concerte sau când am avut evenimente de 1 Iunie să nu fie de acord să vină, deși ele își doreau.

Asta e o activitate care ar trebui să presupună continuitate. Știu din povestirile lor că la multe din activitățile mele nu au venit, deși ele și-ar fi dorit. Acum, pe 13 octombrie, la Sala Palatului, voi cânta doar eu, și cred că am noroc și fetele vor fi la mine. Totul e după calendar”, a spus Alina Sorescu, la Antena Stars, potrivit Click.

Replica lui Alexandru Ciucu: Falsă victimizare

Alexandru Ciucu, în schimb, spune că nu-i adevărat și o acuză pe fosta soție că vânează popularitatea, spălându-și rufele în public: „Nu mai pot accepta minciunile despre mine și despre copii, doar de dragul falsei victimizări și al ratingului. Pare că e mai ușor să lansezi piese și să comunici diferite mesaje comerciale folosindu-te de o situație, care ar fi trebuit să rămână în familie, dar pentru atâta lucru să inventezi și să susții lucruri complet false mi se pare inadmisibil”.

Mai mult, Alexandru Ciucu le-a pus la dispoziție celor de la Click! și două filmări, realizate la concertele Alinei Sorescu, pentru a arăta că fetele au voie și chiar merg la concertele mamei lor: „Se poate vedea cu ușurință din cele două filmulețe că am fost cu fetele la concertul Alinei, de Ziua Copilului, chiar dacă pentru asta a trebuit să zburăm la Timișoara. Tot pentru a fi împreună cu mama lor, le-am dus anul trecut și la concertul aniversar al lui Albano. Altceva nu mai am de comentat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)