Alexandru Ciucu este în continuare marcat de divorțul de Alina Sorescu. „Lucrul ăsta lasă niște traume”

Alexandru Ciucu este în continuare marcat de divorțul de Alina Sorescu. „Lucrul ăsta lasă niște traume”
Foto: Facebook

Designerul Alexandru Ciucu exclude posibilitatea de a începe o nouă relație după despărțirea de Alina Sorescu. Deși au trecut doi ani de la separarea lor, procesul de divorț este încă în desfășurare.

Alexandru Ciucu: „Văd că îmi revin foarte greu”

În urmă cu doi ani, Alexandru Ciucu și cântăreața Alina Sorescu s-au despărțit. De atunci, Alina a părăsit căminul conjugal împreună cu fetițele lor și a intentat proces de divorț. Separarea legală nu a avut loc încă, din cauza neînțelegerilor privind domiciliul copiilor, conform libertatea.ro.

În timp ce Alina Sorescu se concentrează pe bunăstarea fetițelor și cariera ei, Alexandru Ciucu se luptă cu traumele emoționale cauzate de acest divorț.

„Lucrul ăsta lasă niște traume din care eu, spre exemplu, văd că îmi revin foarte greu. De asta zic că nu e un moment la care să mă gândesc (nr. la o nouă relație). Nici nu-mi trece prin cap așa ceva. Bărbații știu să ascundă mai bine, pentru că bărbații, în general, de când sunt mici, nu că nu au voie, în ghilimele spus, e preferabil să nu plângă, sunt mai interiorizați. Și noi suntem oamenii și oamenii sunt o fabrică de emoții. Când trecem printr-o traumă lucrul ăsta lasă urme. Noi putem refula în alte forme decât femeile, poate într-un sport, poate sală, poate făcând lucruri în carieră sau, pur și simplu, ieșit la o bere cu prietenii. Avem alt mod de a refula emoțiile atunci când ne copleșesc”, a spus Alexandru Ciucu la Antena Stars, conform Spynews.

Designerul a fost surprins alături de Oana Vlădescu

Recent, Alexandru Ciucu a fost văzut alături de Oana Vlădescu, o vedetă de televiziune. Ei au fost surprinși când Ciucu o lua pe Oana de la aeroport și mergeau împreună acasă la el, unde designerul a locuit cu Alina Sorescu. Se pare că Alexandru Ciucu a mai avut întâlniri cu Oana în urmă cu 11 ani, în 2013, când era deja căsătorit de patru ani cu artista.

„Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare. Observ, de altfel, că aceste «știri» devin repetitive, fiind lansate cu predilecție înainte de un moment important în proces. Episodul trecut, cel din 2021, a fost programat într-un moment prielnic ca motiv să poată fi depus divorțul. Asistăm la regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice, așa că, trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de «noutăți» și denigrări și în perioada următoare”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)