Alexandra Ungureanu: „Consider că nu e greu deloc să ții postul acesta”. Ce mănâncă și de unde își ia „roșiile acelea cu gust”

Alexandra Ungureanu: „Consider că nu e greu deloc să ții postul acesta”. Ce mănâncă și de unde își ia „roșiile acelea cu gust”
Sura Foto: Facebook/ Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a mărturisit că ține post și că nu i se pare „greu deloc”, scrie Click.

„Roșiile acelea cu gust”

Anul acesta, postul a început pe data de 3 martie și se va încheia pe 19 aprilie.

„Am început postul și chiar aș vrea să-l țin pe tot. Acum, în această perioadă, carbohidrații sunt la putere. Mie îmi plac foarte mult legumele, așa că la mine postul nu reprezintă o problemă. Dar, e adevărat că trebuie să știi unde să găsești roșiile acelea cu gust. Se mai găsesc pe la Obor și facem așa o selecție. Au așa un gust câteodată că nici măcar sare nu-mi mai pun pe ele”, a spus Alexandra.

„Consum foarte mult linte, mazăre, ciuperci, spanac, în perioada asta. Consider că nu e greu deloc să ții postul acesta, găsești variante cu lapte vegetal, dulciuri raw-vegane, e o nebunie. E adevărat că preferata mea e brânza, nu prea sunt eu cu carnea. Acolo, la capitolul brânză, e un pic de suferit, dar ca să slăbesc cum îmi doresc și să se așeze corpul armonios trebuie să nu mai mănânc după ora șase seara. Având în vedere că eu adorm după 1 noaptea că nu reușesc mai devreme, îți dai seama că mi-e foame foarte grav. Și atunci tot cu foamea, fără foame nu se poate!”, a adăugat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`