Alex Bodi, lovit de ghinion! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a rămas fără permis de conducere și ajuns într-un centru de carantină (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Instagram / Bodi Alex

Noapte de coșmar pentru Alex Bodi, care a fost oprit de polițiști în trafic pentru că depășise viteza legală. Pe lângă faptul că i-au reținut carnetul de conducere, polițiștii care l-a verificat au constat și că afaceristul nu avea voie săpărăsească locuința, pentru că se afla în perioada de carantină,așa că a fostcondus într-un centru instituționalizat.

Alex Bodiîși conducea bolidul de lux, la miezul nopțiipe șoseaua Pipera, cu peste 104km/h, deși limita de viteză era50 km/h, motiv pentrucare s-a ales cu o amendă de 2.175 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile, scrie spynews.ro.

Și chiar dacă mai avea trei zile de stat în casă, pentru că trebuia să stea izolat la domiciliuîntre 13 iunie și 26 iunie, după ce s-a întors din străinătate, a fos plasat imediat în carantină laHotelul Ramada.

Alex Bodi s-a împăcat cu fosta soție, Bianca Drăgușanu

Alex Bodi s-a întors la fosta lui soție, blondina Bianca Drăgușanu, după ce a încheiat idila cu Daria Radionova. Primele semne că cei doi s-au împăcat ar fi venit încă de acum o săptămână, când au petrecut împreună într-un club din Mamaia. A doua zi, milionarul a răsfățat-o pe blondina sexy cu un buchet imens de trandafiri și un ceas Rolex de câteva zeci de mii de euro. Blondina l-aiertat pe afacerist și încercămomentan să îi înțeleagă toate gesturile, având în vedere că indiferent ce ar face, tot la ea s-ar întoarce, așa cum a povestit chiar și Bianca.

Potrivit Cancan.ro, afaceristul ar fi împăcat-o pe Bianca cu un Rolex în valoare de 35.000 de euro, modelul fiindCosmograph Daytona. Focoasa blondină nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat rapid cadoul de la fostul soț, însoțit de buchetul imens de trandafiri roșii. Mai mult decât atât, aceasta a ținut să le arate și fanilor internauți ce a primit de la fostul soț și chiar a transmis un mesaj cu subânțelesc, scris pe fotografia din instastory. „Știu ca este cu tine, dar el mă sună tot pe mine”, scrie pe imaginea distribuită pe rețelele sociale.

Cine este Alex Bodi

O apariție controversată pe scena mondenă din România, Alex Bodi, duce o viață de invidiat, conducând bolizi de lux, cheltuind mii de euro fărăremușcării și atrăgând femei celebre.Totuși, puțină lume știe cine este Bodi cu adevărat, cum a făcut o avere și ce a sacrificat pentru a avea succes în afaceri.

Se pare că Bodi estemâna dreaptă a unui milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa, al cărei sediu se află la Stuttgart, în Germania. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari, iar banca afiliată acesteia deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari. Se pare căBodi are vânzări anuale de un milion de euro și pentru că firma este activăde nouă ani, vânzările totale se apropei de 10 milioane de euro.

În plus, pe numele lui Bodi este înregistrată în Spaniafirma “Voica & Bodi SRL”, la care el este administrator și asociat cu un prieten. Aceasta se aflălângă Madrid, acolo unde locuiesc părinţii lui.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`