Alessia, jignită de iubita fostului soț. Ce reacție a avut cântăreața

Alessia, jignită de iubita fostului soț. Ce reacție a avut cântăreața
Sursa foto: Instagram / alessia4real

După o despărțire cu scandal, cu ordin de protecție și terapie de cuplu, între Alessia și Ionuț, tatăl copilului său, păreau că lucrurile s-au liniștit, însă, acum, cântăreața a dezvăluit că a fost jignită de noua iubită a fostului soț.

„Mi-a vorbit foarte urât, m-a jignit”

Alessia a mărturisit că nu îi place de iubita fostului soț, care i-a vorbit „foarte urât”.

„Nu îmi place de domnișoara respectivă. Sunt sinceră până la capăt. Este problema ei cum alege să fie, este problema lor cum vor să trăiască, la ce nivel din toate punctele de vedere”, a spus cântăreața.

Aceasta a mai spus că a fost jignită de partenera lui Ionuț.

„Educația mă deranjează, sau, mai bine zis, lipsa ei. Mi-a vorbit foarte urât, m-a jignit. Nu îmi făcusem o părere despre ea, dar fiind și ea mamă, aveam alte așteptări. Aveam așteptări de om civilizat, care a trecut ca și mine prin greutăți, crescând și ea singură un copil, dar se pare că nu trebuie să ai pretenții de la nimeni. Am pretenții de la mine și asta este tot ce contează.

Eu îmi cresc copilul, stabilesc cu tatăl lui, avem program, ne ajutăm, vreau să cred că reciproc.  Eu îmi fac viața frumoasă, nu am timp să mă gândesc la chestii care mă deranjează”, a mai spus cântăreața, pentru Cancan.

Ionuț are program de vizită

În urmă cu patru luni, Alessia a transmis că ea și tatăl copilului său au ajuns la terapie și sperau să ajungă la un numitor comun.

„În mod normal, Ionuț are program de vizită. Un weekend la două săptămâni stă cu tatăl lui, vacanțele sunt împărțite, sărbătorile sunt împărțite.În general când Alvin nu merge la grădiniță sau are liber, îl mai las și la tatăl lui ca să se bucure și ei de timpul lor împreună”, a declarat, la acel moment, cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`