„Adresa era bună, dar conținutul era diferit”. Ce a povestit Pavel Bartoș despre viața sa amoroasă din adolescență

„Adresa era bună, dar conținutul era diferit”. Ce a povestit Pavel Bartoș despre viața sa amoroasă din adolescență
Sursa foto: Facebook - Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori TV de la noi din țară, făcându-se remarcat și apreciat în urma rolurilor pe care le-a interpretat în numeroase producții cinematografice, dar și datorită statutului său de prezentator, în cadrul emisiunii „Românii au talent”.

Scrisorile – nucleu relațiilor din adolescența lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș a povestit despre viața sa amoroasă din adolescență, atunci când coresponda prin scrisori cu fetele pe care le plăcea. Adolescența actorului a fost marcată de o gafă pe care a făcut-o, trimițând 2 scrisori pentru 2 fete diferite, la aceeași adresă.

„Am scris la scrisori… am făcut marea gafă să trimit în 2 părți diferite. Conținutul era invers, adresele erau aceleași. Aveam 2 bunici, se întâmpla să fluctuez între acești bunici. Adresa era bună, dar conținutul era diferit”, a povestit Pavel Bartoș în podcastul lui Mihai Bobonete, citat de Click.

Trimiterea scrisorilor necesita nu doar condei, ci și punctualitate pentru ca scrisoarea să ajungă în timp util la destinație. Actorul își aduce aminte zilele în care era necesar să pună scrisorile la poștă pentru a putea primi un răspuns, în aceeași săptămână, de la fata cu care coresponda.

„Luni scriai scrisoarea dimineața, ca tot luni să o pui la poșta. Sperai să ajungă miercuri la iubită, ca miercuri seara să îți răspundă, să o pună la poștă și ție să-ți ajungă sâmbătă dimineața”, a mai povestit Pavel Bartoș.

Prima relație a lui Pavel Bartoș

Prezentatorul TV a vorbit despre prima sa iubită, Magdalena, și despre cum reușeau cei doi îndrăgostiți să mențină relația pe care o aveau, într-o perioadă atât de fragilă cum este adolescența.

„Prima a fost Magdalena, fiecare vară era îndrăgosteală. Când reveneam la școală, ne vedeam doar în sat, la discotecă, duminica”, a declarat Pavel Bartoș.

Viața lui Pavel Bartoș alături de soția sa

Pavel și Anca Bartoș se cunosc încă din perioada în care Anca era încă studentă. Cei doi s-au căsătorit în 2003 și au trei fiice împreună.

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu. Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult”, spunea soția lui Pavel Bartoș, în emisiunea online a lui Smiley ”8,8 și ceva fix”, citată de Click.

Anca Bartoș a ieșit din lumina reflectoarelor acum ceva timp, deși aceasta a lucrat o bună perioadă în televiziune și radio. A fost gazda emisiunii „Slab sau gras” (2006), a jucat în serialul „La Urgență” și în pelicula „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” (2012). De asemenea, Anca a fost și vocea unor emisiuni de radio, având o rubrică pentru copii pe postul Itsy Bitsy.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`