Adelina Pestrițu, gest inedit în vacanța din Sri Lanka. Cu ce preparat tradițional românesc și-a impresionat gazdele: „Am zis să le pregătesc și eu ceva de mâncare”

Publicat: 26 10. 2023, 21:40
Actualizat: 27 10. 2023, 07:57
Foto: Instagram

Adelina Pestrițu pare să nu aibă niciun moment de plictiseală. După revenirea dintr-o vacanță minunată petrecută alături de familia sa în Turcia, cunoscuta influenceriță a plecat imediat într-o nouă aventură, de data aceasta în Sri Lanka.

Adelina Pestrițu, vacanță de vis în Sri Lanka

Adelina Pestrițu a pregătit ținute speciale pentru vizita sa la elefanți într-o locație îndepărtată de casă. A fost cazată într-o superbă vilă cu peisaje de vis, dar a avut parte de musafiri nepoftiți dimineața, inclusiv o iguană numită Thalagoya. De asemenea, a avut ocazia să vadă un liliac și să facă glume cu Batman pe rețelele sociale.

 „M-am trezit cu un Thalagoya în curte. Pardon, corect spus ar fi: el s-a trezit cu mine în curtea lui!”, a fost mesajul postat de vedetă.

Vedeta a fost extrem de încântată de oportunitatea de a explora Sri Lanka, fiind primită cu brațele deschise și răsfățată cu ospitalitate locală. Adelina Pestrițu le-a promis și a pregătit o delicioasă mâncare tradițională românească, ardei umpluți, pentru oamenii din resortul în care a fost cazată, scrie Click.ro.

Ce preparat tradițional românesc a pregătit gazdelor

Am servit micul dejun și urmează să intru eu în bucătărie de data aceasta. Ce credeți? M-am oferit aseară să le gătesc ardei umpluți pentru că ieri a fost o zi cu specific sri lankez. Și m-am gândit că dacă tot ne-au servit cu atâtea bunătăți specifice locului, am zis să le pregătesc și eu ceva de mâncare. Ei au fost foarte încântați și  au zis că de-abia așteaptă să vadă ce gust are mâncarea noastră și acum mă pregătesc să intru la cratiță. E o experiență unică și pentru mine. Prima dată am zis că le pregătesc sarmale, dar ei nu au varză murată, le-am explicat, le-am arătat poze dar au zis că nu au de unde să ia așa ceva, e logic, și am ajuns la ardei umpluți. Dacă mai aveți idei de rețete care s-ar putea face aici, cu ingredientele de aici, m-aș bucura foarte tare să le primesc”, a spus creatoarea de conținut pe Instagram.