Adele, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori”

Adele, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori”
Sursa Foto: Facebook/ Adele

Adele, pe numele său complet Adele Laurie Blue Adkins, se confruntă cu probleme de sănătate. Cântăreața a dezvăluit că în ultimele două luni a fost afectată de o infecție serioasă a urechii, care a lăsat-o temporar surdă.

Artista a comparat durerea pe care a simțit-o cu „durerea nașterii”, descriind-o ca fiind extrem de intensă. Această situație a avut un impact semnificativ asupra vieții ei, atât personal, cât și profesional.

Adele s-a confruntat cu o infecție gravă a urechii

În vârstă de 36 de ani, cântăreața a discutat despre problemele sale de sănătate pe scena din Las Vegas vineri, 25 octombrie. Aceasta a dezvăluit că se confruntă cu o infecție severă la ureche, descriind-o ca fiind „destul de sumbră” : „ Nu am avut niciodată una până acum. Este cel mai dureros lucru care mi s-a întâmplat vreodată.”

„A fost mai rău decât nașterea. Este o bacterie rară a apei. Este foarte greu de tratat. Am luat antibiotice greșite câteva zile și acum au reușit să-mi dea unele care au început să funcționeze”, a precizat Adele, notează thesun.co.

„Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori. Acum, nu mă mai doare, ceea ce este grozav, dar sunt puțin surdă, mă refer la urechea stângă”, a mai adăugat cântăreața.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adele (@adele)

Adele și-a anunțat retragerea din muzică

Adele, una dintre cele mai apreciate cântărețe britanice, a anunțat recent că se va retrage temporar din carieră. Această declarație a fost făcută în timpul unui concert susținut în München, unde artista a împărtășit publicului decizia sa.

„Nu sunt cea mai confortabilă interpretă, știu, dar sunt foarte bună la asta. Și mi-a plăcut foarte mult să cânt timp de aproape trei ani, ceea ce este cea mai lungă perioadă în care am făcut-o vreodată și probabil cea mai lungă perioadă în care o voi face vreodată.

Mai am 10 spectacole după asta. După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor, am nevoie doar de o pauză”, a anunțat Adele, potrivit Ladbible.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric
17:05 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
16:44 - Nicușor Dan anunță care va fi „investiția prioritară” dacă va fi mărit bugetul Primăriei Capitalei (VIDEO)
16:33 - CTP, după dezbaterea dintre Maia Sandu și Stoianoglo: Fie și numai această jignire la adresa românilor e de ajuns ca să-i justifice titlul de om al Moscovei
16:12 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)