Adela Popescu, decizie surprinzătoare luată în timpul ultimei vacanțe în legătură cu băieții săi: „Copiii nu vor suferi de abandon”

Adela Popescu, decizie surprinzătoare luată în timpul ultimei vacanțe în legătură cu băieții săi: „Copiii nu vor suferi de abandon”
Foto: Instagram/Adela Popescu.

Adela Popescu este o prezență activă pe rețelele sociale, menținând legătura strânsă cu urmăritorii ei. Ea împărtășește atât momentele frumoase, cât și provocările vieții, fiind recunoscută pentru sinceritatea și umorul său. Recent, Adela a dezvăluit cum s-a relaxat în ultima sa vacanță.

Adela Popescu, vacanță cu fiii și bunicii la all inclusive

Artista a decis să călătorească cu fiii și bunicii săi la un hotel all inclusive. Bunicii au fost extrem de fericiți să petreacă momente de neuitat cu nepoții lor, răsfățându-i din plin. De această dată, artista a avut timp să se relaxeze și să se simtă femeie, apoi mamă, iar copiii s-au distrat de minune, fără să se simtă abandonați.

„Amintiri din vacanța în care am avut timp să fiu mai întâi femeie și apoi mamă. Nu vă spun secretul, îmi pare rău, degeaba insistați! Ok, bine, vă spun. Se iau bunicii, se duc la all inclusive, se „uită” copiii cu ei și se recuperează doar seara la culcare. Asta dacă e musai. În principiu copiii nu vor suferi de abandon, o dată pentru că își adoră bunicii și apoi pentru că se vor fi jucat la toboganele cu apă, vor înota în piscina mică, vor fi spectatori la spectacolele de magie, își vor lua înghețată la cornet când vor ei, vor alerga pe plajă și vor găsi mâncare proaspătă și bună, chiar și cei mai capricioși. În timpul ăsta părinții vor bea un vinuț bun la piscină sau pe plajă. Și își vor face planuri despre cum anul viitor, bunicii pot veni chiar singuri cu copiii, având astfel șansa să petreacă și mai mult timp de calitate împreună. Dar mai ales părinții”, a scris Adela Popescu pe rețelele sale de socializare, alături de câteva fotografii din timpul vacanței, scrie Wowbiz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)