Adela Popescu a recunoscut că nu a fost sigură inițial că Radu Vâlcan este partenerul potrvit pentru ea: „Îmi puneam destul de multe semne de întrebare”

Adela Popescu a recunoscut că nu a fost sigură inițial că Radu Vâlcan este partenerul potrvit pentru ea: „Îmi puneam destul de multe semne de întrebare”
Foto: Instagram/Adela Popescu.

De peste 13 ani, Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit acum 8 ani și sunt părinți mândri de trei băieți de care au grijă excelent.

Călătoria lor a început pe platourile de filmare ale unei telenovele încă din 2010 și, în ciuda unor îndoieli inițiale, au reușit să-și mențină relația puternică. Adela recunoaște că a fost dragoste la prima vedere, dar a avut unele rezerve cu privire la viitorul lor împreună.

Adela Popescu, despre începutul relației cu Radu Vâlcan

Adela Popescu susține că a trăit dragostea la prima vedere când l-a cunoscut pe Radu Vâlcan. Cu toate acestea, ea recunoaște că a avut inițial o impresie negativă despre el, chiar dacă acum sunt împreună.

Adela Popescu a recunoscut că, deși a fost captivată de tatăl copiilor ei încă de la început, a avut unele rezerve în ceea ce privește dacă acesta era partenerul potrivit pentru ea. La începutul relației lor, vedeta nu a anticipat niciodată să atingă nivelul de intimitate pe care ea și Radu Vâlcan îl împărtășesc astăzi.

Scopul final este de a cultiva o viață de familie fericită și mulțumită. Vedeta afirmă că admirația ei pentru soțul ei a crescut de-a lungul timpului, mai ales că a aflat despre el din diferite unghiuri. Cu sprijin neclintit, actrița și partenerul ei au trasat împreună un viitor promițător.

„Au fost două etape. A fost prima etapă în care eram mega îndrăgostită de Radu, așa cum este și normal să fie la început de relație. Mi se pare că este esențial. Dacă nu atunci, atunci când? Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare, fiindcă eu sunt o ființă destul de rațională.

Eu consider că acum îl admir mai mult pe Radu decât la început, pentru că l-am cunoscut în mai multe ipostaze și l-am cunoscut profund. L-am cunoscut și în momente tensionate, și în momente de fericire, și în momente de abundență financiară, și în perioade mai grele din punctul acesta de vedere. Suntem împreună și vreau să cred că vom rămâne pentru totdeauna”, a declarat Adela Popescu, scrie cancan.ro.

Ce îi reproșează Adela Popescu soțului ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt cunoscuți pentru legătura lor puternică de cuplu în industria mondenă. În ciuda compatibilității lor în majoritatea aspectelor, vedeta Pro TV recunoaște diferențele dintre ei, care uneori îi pot provoca suferință.

„Eu îi reproșez că mereu primul său gând este să se îngrijoreze față de o situație, de o decizie pe care trebuie să o luăm, de o veste pe care o primim, iar eu sunt în extrema cealaltă. Îi spun foarte des: >.

Asta îi reproșez mai mult lui Radu. E mai ordonat decât credeam eu că este. La început, mi se părea atât de dezordonat și împrăștiat, iar acum este foarte organizat cu tot. Eu nu știam că el are aptitudini de contabil. El se ocupă de hârțogărie și se pricepe la plăți”, a mai spus prezentatoarea Tv.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`