Ada Galeș intervine în scandalul cu Alina Ceușan: „Vă sugerez” (FOTO)

Ada Galeș intervine în scandalul cu Alina Ceușan: „Vă sugerez” (FOTO)
Sursa foto: Instagram - @alinaceusan

Ada Galeș a intervenit în scandalul provocat pe scena publică de fotografia Alinei Ceușan, care s-a pozat în timp ce ținea picioarele pe balustrada unei loje de teatru. Între timp, influencerul a șters imaginea de pe rețelele sociale și a recunoscut că a gestul a fost „negândit”.

Ada Galeș a reacționat în scandalul cu Alina Ceușan

Actrița spune că multe dintre reacțiile critice la adresa influencerului au speriat-o „prin misoginie și malițiozitate”.

„Va sugerez, sa o luati mai usor cu hate-ul gratuit online, va face rau si voua si celor pe care ii injurati. iar comentariile, in apararea unei balustrade (care nu avea nevoie de apararea nimanui), pe mine m-au speriat prin misoginie si malitiozitate”, susține Ada Galeș.

Alina Ceușan se scuzase pentru „gestul negândit”

Influencerul a șters fotografia cu pricina și a oferit câteva explicații pentru gestul făcut.

„Mentionez ca am sters fotografia respectiva din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am facut-o sa ascund un gest negandit, ci pentru ca mi-am dat seama ca nu e de postat sau de facut asa ceva. Fiecare om isi are greselile lui si cu siguranta era o lectie de invatat”, a afirmat Ceușan într-un story pe Instagram.

„In urma valului de comentarii de la aceasta postare, mentionez ca nu am dorit sa jignesc pe nimeni. Desi a fost intr-un alt context, este intr-o loja de teatru. Recunosc acum, a fost o greseala si mi-o asum, nu am vazut-o asa la momentul respectiv, inteleg intr-adevar ca nu e un gest frumos si nu se va mai repeta”, mai spune Alina Ceușan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`