Actriţa Nathalie Delon, fostă soție a lui Alain Delon, a murit la 79 de ani. A fost răpusă de o boală cruntă

Actriţa Nathalie Delon, fostă soție a lui Alain Delon, a murit la 79 de ani. A fost răpusă de o boală cruntă
Foto: Hepta - Abaca Press / MF

Actriţa franceză Nathalie Delon a murit la vârsta de 79 de ani. Anunțul a fost făcut de fiul acesteia. Anthony Delon a susținut că mama sa a fost răpusă de un cancer cu evoluție rapidă. Actrița era cunoscută mai ales pentru rolul din ”Le Samourai” (1967), jucat alături de Alain Delon, cel care îi era soț la vremea respectivă.

A murit actrița Nathalie Delon

„Mama mea a decedat în această dimineaţă la ora 11:00, la Paris, înconjurată de cei apropiaţi. A murit din cauza unui cancer cu evoluţie rapidă”, a declarat Anthony, fiul lui Nathalie şi Alain Delon, pentru AFP.

Nathalie Delon era cunoscută mai ales pentru rolul Jane, jucat în pelicula ”Le Samourai” alături de Alain Delon, care-i era partener de viață la acea vreme.

Până la începutul anilor 1980, Nathalie Delon a avut roluri secundare în circa 30 de filme, între care ”L’Armée des ombres” (1969), ”Docteur Justice” (1975) şi ”Une femme fidele” (1976). Ulterior, ea a regizat mai multe filme precum ”Ils appellent ca un accident” (1982) şi ”Sweet Lies” (1986).

În 2006, Nathalie Delon a publicat un volum de memorii, amintește Agerpres.

Nathalie l-a cunoscut pe Alain într-un club de noapte din Paris, pe când avea 21 de ani. Actorul era atunci logodit cu Romy Schneider.
Cei doi s-au iubit în secret până ca Delon să se despartă de Romy. În august 1964, Nathalie și Alain s-au căsătorit, și-au petrecut luna de miere pe vasul ”France”, apoi s-au mutat în Los Angeles. O lună mai târziu s-a născut fiul lor, Anthony.

Căsnicia lor n-a rezistat prea mult. Neînțelegerile au apărut și s-au manifestat inclusiv pe platourile de filmare ale peliculei ”Le Samourai”. Ei au divorțat în februarie 1969.

Nathalie Delon a mai avut o fiică dintr-o căsnicie anterioară cu Guy Barthelemy, fost cadru militar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`