Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în urma cutremurului din Turcia: „Exprimăm cele mai sincere condoleanțe”

Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în urma cutremurului din Turcia: „Exprimăm cele mai sincere condoleanțe”

Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în cutremurul din Turcia. Cutremurul din Turcia a făcut peste 36.000 de victime.

La o săptămână de la această catrastrofă naturală, a survenit încă o veste teribilă. Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția și-au pierdut viața în urma cutremurului. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite sub dărâmături.

Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în urma cutremurului din Turcia

Peste 36.000 de persoane și-au găsit sfârșitul în urma cutremurului care a avut loc în Turcia și Siria. Salvatorii se chinuie zi și noapte să găsească noi supraviețuitori sub dărâmături, sau să recupereze trupurile neînsuflețite ale victimelor.

La o săptămână de la marea catastrofă naturală, actorul Çağdaş Çankaya și soția sa au fost găsiți fără viață sub dărâmături. Trupurile neînsuflețite ale cuplului au fost descoperite sub munții de dărâmături de către salvatori.

„Exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei”

Printre victimele cutremurului din Turcia se numără și actorul turc Çağdaş Çankaya, vedeta serialului Kuruluş: Osman, precum și soția sa, Zilan Tigris, o cunoscută cântăreață din Turcia. Cei doi au pierit împreună, în apartamentul din complexul rezidențial Sozel din orașul Diyarbakır.

„Exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi ai lui Çağdaş Çankaya, soției sale și tuturor celor care și-au pierdut viața în cutremur. Să se odihnească în pace și Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor”, a transmis compania ce deține complexul rezidențial, scrie Viva!.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`