Actorul principal din serialul Better Call Saul, Bob Odenkirk, este rudă cu regele Charles

Actorul principal din serialul Better Call Saul, Bob Odenkirk, este rudă cu regele Charles
Actorul principal din serialul Better Call Saul, Bob Odenkirk, este rudă cu regele Charles, sursă foto: captură YT

Actorul Bob Odenkirk, faimos pentru rolul lui Saul Goodman, a descoperit că este vărul al 11-lea al monarhului britanic într-o emisiune de televiziune din SUA.

Vărul de gradul al 11-lea al regelui Carol al III-lea

Există foarte puține lucruri regale legate de Saul Goodman, personajul pentru care este cel mai cunoscut Bob Odenkirk. Dar, în ciuda faptului că este faimos pentru rolul avocatului alunecos din Breaking Bad și din Better Call Saul, actorul a descoperit de curând că este rudă cu regele Charles.

Serialul de televiziune din SUA, bazat pe genealogie, Finding Your Roots, a urmărit familia lui Odenkirk în urmă cu cinci generații și a descoperit că el este vărul de gradul al 11-lea al regelui Carol al III-lea.

În ciuda familiei sale care pare să fie din Chicago, experții în strămoși ai emisiunii au dezvăluit că cel de-al cincilea străbunic al actorului, Friedrich Carl Steinholz, s-a născut la Plön, Germania, în 1755. Inițial, Odenkirk nu a fost rpea impresionat.

„[Mă face să mă simt] ca o parte a istoriei din care nu credeam că fac parte, dar sunt american, nu sunt monarhist. Nu cred în asta”, spune Odenkirk.

„Înțeleg de ce societatea s-a construit în jurul monarhilor și liderilor, iar aceste titluri s-au transmis de-a lungul generațiilor. Înțeleg că asta trece prin fiecare societate, fiecare civilizație. Dar cred că am ajuns într-un loc mai bun cu democrația și ar trebui să continuăm pe acest drum.”

Cu toate acestea, a adoptat o abordare ușor diferită atunci când a fost informat despre legăturile sale cu regele – și a izbucnit imediat în râs.
„Ei bine, poate că mă răzgândesc în privința asta!” exclamă el. „Este atât de amuzant, omule. Oh, asta e o nebunie!”

Odenkirk a crescut într-o zonă din Chicago, fiind al doilea cel mai în vârstă dintre cei șapte frați născuți de Walter Odenkirk și Barbara Mary, catolici de origine germană și irlandeză. În 2021, s-a prăbușit din cauza unui atac de cord pe platoul serialui Better Call Saul și a supraviețuit doar datorită resuscitării efectuată de colegii de platou.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)