Actorul din X-Men și Designated Survivor, Adan Canto, a murit de cancer. Avea doar 42 de ani

Actorul din X-Men și Designated Survivor, Adan Canto, a murit de cancer. Avea doar 42 de ani

Actorul Adan Canto, care era cunoscut pentru seriale ca Designated Survivor și pentru filme precum X-Men: Days of Future Past, a murit la vârsta de 42 de ani.

Vedeta mexicană suferea de cancer la apendice

Canto a jucat în Designated Survivor alături de Kiefer Sutherland, care i-a adus un omagiu actorului spunând că a fost „un spirit atât de minunat”.

În filmul X-Men din 2014, Canto a jucat rolul mutantului Sunspot, iar colega sa de platou, Halle Berry, l-a distribuit ulterior în filmul ei Bruised.

Actrița și regizoarea a scris pe Instagram: „Încă nu am cuvinte… dar dragul meu prieten Adan tocmai a plecat. Va rămâne însă pentru totdeauna, pentru totdeauna în inima mea”.

Soția lui Canto, Stephanie Ann, a postat o fotografie a cuplului, un pasaj din Biblie și cuvintele: „Comoara mea, Adan, ne vedem în curând”.
Canto a jucat și rolul gangsterului Arman Morales în drama criminală a lui Fox The Cleaning Lady în 2022.

În ce filme a mai jucat Adan Canto

Într-o declarație comună, Fox și Warner Bros Television l-au descris drept „un actor minunat și un prieten drag”.

Canto a mai apărut în thrillerul The Following cu Kevin Bacon în 2013, în sitcomul Mixology și drama Blood & Oil. A mai jucat rolul politicianului columbian Rodrigo Lara Bonilla în Narcos de la Netflix și thrillerul Agent Game în 2022.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`