Actorul Alex Bogdan, despre dependența jocurilor de noroc: „Într-o seară am ajuns de la cazino, fără nimic, am spart geamul, am luat monezi de 50 de bani şi am adunat 2 lei”

Actorul Alex Bogdan, despre dependența jocurilor de noroc: Într-o seară am ajuns de la cazino, fără nimic, am spart geamul, am luat monezi de 50 de bani şi am adunat 2 lei
Foto: captură video / podcast Radu Țibulcă

Alex Bogdan este cunoscut publicului larg din emisiunile „Mondenii” și „Cronica cârcotașilor”.

Recent, actorul a fost invitat într-un podacst, acolo unde a vorbit, cu o sinceritate uluitoare, despre dependența jocurilor de noroc și banii pe care i-a pierdut din cauza acesteia.

Alex Bogdan, despre dependența jocurilor de noroc

Alex Bogdan a fost extrem de sincer în declarațiile făcute în podcast-ul lui Radu Țibulcă, povestind că juca la jocuri de noroc până la ultimul bani, rămânând, de multe ori, în situația de a nu mai avea cu ce să cumpere mâncare.

Mai mult, acesta a declarat că, într-o zi, acesta și-a cumpărat două ouă pe care voia să le prăjească din monezi furate.

Declarația actorului Alex Bogdan

„Făceam Mondenii, Cronica Cârcotaşilor, emisiunea Fii pe fază. Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toţi banii şi îi pierdeam pe toţi […]

@doza.de.podcast #tiktokromania #fy #fyp ♬ original sound – doza.de.podcast

Faci rost de 2.000 de lei, în 2-3 zile, cu 2.000 de lei scopul tău este numai să-ţi recapeţi banii. Cred că la un moment dat am făcut cu 2.000 de lei câteva sute de milioane. Cred că mi-am făcut banii înapoi. Din momentul în care mi-am făcut banii înapoi, ce se întâmplă în capul tău? Cine a salvat jocul? Cazinoul. El te-a pus înapoi pe picioare. Păi dacă te-a pus înapoi pe picioare, el te şi ridică. Şi-ncepi să bagi. Şi iar te duce-n jos […] Cum îmi revin? Să mai fac rost de nişte bani. Şi intri într-un cerc vicios care te distruge. Şi este o boală de care îţi este ruşine să vorbeşti […]

Eşti într-un punct în care cazi şi te prinde pentru că eşti o fire vicioasă, m-a prins chestia aia şi am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Apartamentul […]

@radutibulca Alex Bogdan despre datoriile cauzate de jocurile de noroc #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp #alexbogdan ♬ sunet original – Radu Țibulcă

Într-o seară am ajuns de la cazino, fără nimic, am spart geamul, am luat monezi de 50 de bani şi am adunat 2 lei şi m-am dus şi mi-am luat două ouă pe care le-am făcut la tigaie să le mănânc”, a declarat Alex Bogdan într-un podcast, potrivit RomâniaTV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:51 - Nicușor Dan, întrebat de ce nu susține niciun candidat în turul 1: Vreau să am un parteneriat și o echidistanță cu toate partidele care vor forma majoritatea în Consiliul General (VIDEO)
23:29 - Parlamentar britanic suspendat din Partidul Laburist după ce l-a bătut pe un bărbat în plină stradă. Ce spune Mike Amesbury despre incident
22:59 - FCSB și Rapid au terminat la egalitate pe Arena Națională! Pentru campioană urmează un nou derby cu Dinamo
22:56 - Radu Miruță: Singurul candidat cu mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi (VIDEO)
22:26 - Rareș Hopincă: O parte dintre „urmașii comuniștilor”, așa cum îi înțelege domnul Ciucă, sunt chiar în PNL (VIDEO)
22:05 - Rareș Bogdan: George Simion va lua sub 13-14 procente. Singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este Nicolae Ciucă (VIDEO)
21:45 - Nicușor Dan: Programul lui Nicolae Ciucă pentru București este unul foarte serios, ambițios, de anvergură și care, în sfârșit, după 35 de ani, propune un urbanism corect. Da, m-a convins (VIDEO)
21:27 - Ciprian Ciucu: Ciolacu nu are monopol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani. Singurul numitor comun la guvernare din 2019 a fost PNL, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale (VIDEO)
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)