A rămas Andreea Bălan însărcinată cu Victor Cornea? Fanii au reacționat imediat: ”Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult!”

A rămas Andreea Bălan însărcinată cu Victor Cornea? Fanii au reacționat imediat: ”Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult!”
Sursa foto: Instagram - @andreeabalanofficial

În ciuda diferenței de vârstă destul de mare, Andreea Bălan pare să-și fi găsit liniștea și fericirea alături de jucătorul de tenis Victor Cornea. Cei doi s-au mutat de curând împreună, petrecând timpul ca o adevărată familie.

Ca o dovadă că relația dintre ei se desfășoară sub cele mai bune auspicii sunt fiind imaginile pe care le postează împreună în mediul online.

Andreea Bălan și Victor Cornea, imagini de la un eveniment sportiv

La scurt timp după ce au revenit dintr-o vacanță pe care au petrecut-o în Laponia, cei doi au fost prezenți la Gala Tenisului Românesc 2023, acolo unde Victor Cornea a susținut un discurs.

Printre pozele pe care le-au postat pe rețelele de socializare, una a atras atenția fanilor celor doi, stârnind un val de reacții.

E Andreea Bălan gravidă din nou?

Este vorba de o imagine postată de Andreea Bălan pe contul său de Instagram, în care partenerul său o îmbrățișează, ținându-i mâna pe burtică.

Mulți dintre urmăritorii celor doi au speculat că gestul tenismenului ar putea sugera faptul că Andreea este din nou însărcinată. Cu toate acestea, artista nu a făcut nicio declarație oficială din acest punct de vedere.

”M-aș bucura enorm pentru tine dacă ți s-ar îndeplini visul de a avea și al treilea copil”, ”Frumoșilor!!! Ești însărcinată?, ”Ești cumva graviduță? În toate pozele îți pune mana numai pe burtică”, ”Vine bebe 3? Felicitări și iubiți-vă mult! Vă stă bine împreună”,”Un cuplu frumos! Ar trebui un frățior pentru cele două prințese”, sunt doar câteva dintre comentariile entuziaste primite din partea fanilor.

Andreea Bălan, probleme de sănătate la cea de-a doua naștere

Un entuziasm ce ar trebui temperat, ținând cont de faptul că, într-un interviu pe care l-a dat cu ceva vreme în urmă, Andreea Bălan mărturisea că nu mai poate rămâne însărcinată. Deși nu a oferit prea multe detalii în acest sens, cântăreața spunea că a trecut printr-un moment extrem de dificil la cea de-a doua naștere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)