Vremea se menține rece și capricioasă la începutul minivacanței de 1 Mai. maxime de la 11 la 18 grade și nori de ploaie

Vremea se menține rece și capricioasă la începutul minivacanței de 1 Mai. maxime de la 11 la 18 grade și nori de ploaie

Vineri, vremea e cam rece, avem soare și câțiva nori de ploaie mai pe seară, în zonele de deal și munte. Vântul bate mai tare pe crestele Carpaților iar în rest, maximele ajung de la 11 grade în nord-est și în depresiuni, la 17-18 grade în sudul României.

Vremea în țară este capricioasă, cu vânt puternic în unele zone șiatmosferă destul de răzoroasă pentru această perioadă

În Dobrogea și Bărăgan se împrăștie norii și o să avem zi însorită, dar cu temperaturi mai scăzute decât ar fi normal. Vor fi cel mult 15-16 grade, iar vântul va continua să agite atmosfera și poate atinge viteze de 55 Km/h.

La fel se va întâmpla și în Moldova sudică și în nordul Munteniei: soare, atmosferă răcoroasă și un vânt destul de insistent. Maximele se opresc tot pe la 15-16 grade, iar la noapte se înseninează complet și se ating 4-5 grade.

Și în nordul Transilvaniei și în Maramureș o să fie frig pentru această perioadă, mai ales la începutul zilei. Amiaza ne aduce soare și 13-14 grade. Mai pe seară este posibil să plouă în zonele de munte.

În vestul țării avem tot vreme răcoroasă, deși se mai încălzește un pic față de joi. Maximele ajung la 16 grade, vântul adie plăcut, iar după lăsarea nopții vin câteva ploi slabe în această zonă.

În Transilvania va fi soare în cea mai mare parte a zilei, însă temperaturile lasă mult de dorit. Vor fi 11-12 grade pe la amiază, iar la noapte, în depresiuni vor fi minus 4 grade și se va produce brumă. Vântul o să bată cu putere în zonele de munte.

În Oltenia, după o dimineață rece, soarele încălzește treptat atmosfera, însă temperaturile rămân sub normal. Vor fi cel mult 17, poate 18 grade.

În București avem tot vreme rece pentru final de aprilie, mai ales în primele ore ale zilei. Atmosfera se menține însorită, vântul adie plăcut, iar maxima se oprește la 17 grade. Acum ar trebui să fie 21 de grade. La noapte vor fi 6 grade în centru și 3 grade la marginea orașului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie