Cum va fi vremea astăzi, 2 octombrie: Maximele se opresc la 25 de grade

Cum va fi vremea astăzi, 2 octombrie: Maximele se opresc la 25 de grade
Sursa foto: Shutterstock

Vremea se răcește în sudul țării, iar maximele ating 25 de grade Celsius în Muntenia. Se așteaptă vânt puternic în est și sud-est, cu posibilitatea unor ploi ușoare dimineața. Cu toate acestea, alte zone ale țării se bucură de condiții favorabile, cu soare și temperaturi plăcute, potrivit Știrileprotv.ro.

Vremea în toată țara, astăzi, 2 octombrie

În Dobrogea și Bărăgan, se anunță soare și înnorări temporare dimineața, cu temperaturi de maxim 24-25 de grade Celsius. Vântul devine mai intens, iar temperaturile scad în comparație cu zilele anterioare.

În Moldova sudică și nordul Munteniei, temperaturile sunt mai scăzute, ajungând la valori normale pentru această perioadă, cu maxime de 23-24 de grade Celsius. Vântul se intensifică și rămâne predominant însorat în timpul zilei.

Nordul Transilvaniei și Maramureșul se bucură de soare, vânt ușor și temperaturi potrivite pentru sezon. Maximele ating 20-21 de grade Celsius în timpul zilei.

În ținuturile vestice, vremea este plăcută, cu puțini nori și maxime de 22-23 de grade Celsius. Se anunță o noapte senină, cu minime de 9-10 grade.

În Transilvania, dimineața este rece, cu condiții de ceață în depresiuni și posibile ploi ușoare în zonele montane. Temperaturile ajung la 20-21 de grade Celsius în timpul zilei.

Oltenia are parte de vreme bună, cu câțiva nori de ploaie dimineața. Maximele se opresc la 23-24 de grade Celsius.

În București, se anunță o zi mai rece, cu puține ploi dimineața. Maxima zilei nu depășește 24 de grade Celsius, iar noaptea va fi mai rece, cu temperaturi de 11 grade în centru și 7 grade la marginea orașului.

La munte, se prevede o zi plăcută, cu înnorări dimineața și posibile ploi ușoare. Cerul se va degaja mai târziu, iar temperaturile vor fi potrivite pentru această perioadă. Vântul va sufla cu viteză pe creste.

Prognoza meteo pentru zilele următoare

În zilele următoare, vremea în București va fi frumoasă, cu soare și temperaturi plăcute. Marți, se așteaptă maxime de 25 de grade Celsius. Miercuri și joi vor fi zile calde, cu temperaturi de 27 de grade, dar joi este posibil să plouă.

În zonele montane, vremea se încălzește ușor marți, cu soare și condiții plăcute. Miercuri, temperaturile cresc, dar se înnorează și sunt posibile averse cu tunete și fulgere. Joi se răcește din nou, cu câteva reprize de ploaie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)