Câți bani trebuie să plătești pentru o singură noapte de cazare la complexul Andreei Esca. „Micul dejun este …”

Câți bani trebuie să plătești pentru o singură noapte de cazare la complexul Andreei Esca. Micul dejun este ...
Andreea Esca. Sursa foto: Captură video - Cătălin Măruță / YouTube

Andreei Esca îi merge bine și în afaceri. Celebra prezentatoare de știri deține un complex turistic în Porumbacu de Sus, Sibiu. Mulți se întreabă cât costă o noapte de cazare acolo.

Esca a reabilitat 8 case tradiționale în Porumbacu de sus, județul Sibiu, unde turiștii pot merge să se cazeze.

Cât costă o noapte de cazare la una dintre căsuțele Andreei Esca

Prezentatoarea Știrilor Pro TV și soțul ei, Alexandre Eram au investit o sumă considerabilă de bani acolo, în urmă cu ceva timp. Cei care își doresc o vacanță departe de agitația orașului, pot opta pentru micile case aflate chiar pe malul râului Porumbacu, însă trebuie să știe că prețurile nu sunt pentru toate buzunarele, potrivit Click.

O noapte de cazare la una dintre căsuțele deținute de Andreea Esca, potrivit Booking.com, ajunge să coste 770 de lei. Aceasta are două dormitoare, o baie și o chicinetă. Deși în urmă cu ceva timp recenziile nu erau tocmai pozitive, se pare că, în ultima vreme, turiștii care au fost aici au numai cuvinte de laudă pentru locație.

„Locatia, linistea, curatenia, atentia la detalii, amabilitatea gazdei, micul dejun este foarte bun si variat, din produse locale”/ „Locația este perfectă pentru un sejur în inima naturii iar în zona sunt numeroase tipuri de activități ce pot fi făcute atât pentru adulți”/

„Amenajarea locației, căsuțele excepționale și personalul de ajutor și disponibil mereu” / Un loc fermecător unde am revenit cu nerăbdare! Căsuțele sunt superbe, este impresionant cum au fost amenajate”, sunt doar câteva dintre recenziile turiștilor.

Ce pot face turiștii la Porumbacu de Sus, Sibiu

Andreea Esca a spus ce activități pot fi desfășurate în zonă, dar și cu ce preparate gustoase se pot delecta turiștii.

„Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți la tălpiță’ ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, spunea Andreea Esca despre complexul turistic pe care îl deține în Porumbacu de Sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`