Radu Banciu: Mircea Badea, aflând că întrebarea pentru Trump a fost pusă de o TVR-istă, a făcut-o terci pe aia, până când a aflat că, de fapt, era întrebarea lui Gâdea și atunci a zis că era genială (VIDEO)

Radu Banciu: Mircea Badea, aflând că întrebarea pentru Trump a fost pusă de o TVR-istă, a făcut-o terci pe aia, până când a aflat că, de fapt, era întrebarea lui Gâdea și atunci a zis că era genială (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre scandalul dintre jurnaliștii care l-au însoțit pe Klaus Iohannis la întrevederea lui Donald Trump, la Casa Albă. Totul a pornit de la întrebarea “deșteaptă” despre articolul 5 din Tratatul NATO, adresată lui Trump și care a făcut valuri în presa internațională. Întrebarea a fost pusă de reporterul TVR Ramona Avramescu, dar, la câteva zile distanță, este revendicată de Mihai Gâdea.

”Mihai Gâdea a ratat startul, el s-a dus pe banii Varanului, n-are legătură cu delegația oficială. (…) Toată lumea asta bună s-a chinuit să pună o întrebare care, citez din Mihai Gâdea, «să facă înconjurul planetei ulterior». Jurnaliștii nu veniseră cu întrebări foarte bine plasate, noroc cu Gâdea care a avut această idee fantastică de a-i lumina pe toți. Badea este cel care ne certifică că a fost mâna lui Gâdea. Cică i-a furat TVR-ista întrebarea. El a venit cu această idee genială să-l întrebe pe Donald Trump cum se va respecta articolul 5 din Convenția NATO dacă țările componente nu-și vor achita contribuția cuvenită”, a comentat Banciu.

”Nu au putut cloci mai mult ai noștri. Acestă întrebare, cretină sută la sută, era cretină doar 80%, în contextul în care în campania electorală, niznaiul ăsta de la Casa Albă se trezise să spună că «dacă nu vă plătiți comisionul, abonamentul la NATO, eu nu o să intervin pentru voi». România are plătită această cotizație la NATO, deci întrebarea era inutilă. Dar asta a fost cea mai deșteaptă întrebare pe care au putut-o pune ai noștri.

Mircea Badea, aflând că a fost pusă de o TVR-istă, e vorba de doamna Ramona Avramescu, a făcut-o terci pe aia, spunând că întrebarea este jalnică, este mizerabilă, până când a aflat că, de fapt, era întrebarea lui Gâdea și atunci a zis că era genială”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Mircea Badea, aflând că întrebarea pentru Trump a fost pusă de o TVR-istă, a făcut-o terci pe aia, până când a aflat că, de fapt, era întrebarea lui Gâdea și atunci a zis că era genială

#DIRECT_ONE_tzfeo5#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie