Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru că nu este un semnal că PNL se va reforma (VIDEO)

Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru că nu este un semnal că PNL se va reforma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația din PNL, în condițiile în care liberalii au programat pentru luna iunie congresul în care se va alege conducerea partidului.

”Doamna Turcan a preluat șefia interimară a partidului la șfârșitul lui 2016. Pentru ce să aștepte doamna Turcan nouă luni ca interimar la PNL când se știa că mandatul ei trebuia să se termine, într-o primă fază în luna februarie? Ea se cramponează de această poziție în mod inutil. Este rău pentru PNL, este rău pentru Lodovic Orban. Cel mai puțin rău este pentru Mircea Ionescu Quintus pentru care anii, nici măcar lunile nu au o trecere importantă. El, dacă a fost liberal și acum 15 ani, și acum 20 de ani, și acum 70 de ani, mai poate să mai aștepte până pe 17 iunie, însă pentru actuala conducere este un lucru prost pentru că nu este un semnal că PNL se va reforma”, a comentat Banciu.

”Această nehotărâre, să amâni să ai alegeri după un eșec colosal. Ludovic Orban însuși spunea că partidul a scăzut de la 45% la 20% pe turta celor doi, doamna Gorghiu și domnul Blaga, dar nu numai a lor, și a cacofoniilor, a babiloniilor din campania pentru parlamentare, pentru locale.

PNL trebuie să recucerească lumea, nu se se convingă între ei că Ludovic Orban va fi câștigător. Orban este un uzat în PNL și va considera că îi va pune cu botul pe labe pe cei de la PSD și de la ALDE. În ritmul ăsta, nu va vota nimeni cu PNL”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu, despre congresul PNL din iunie: Pentru actuala conducere este un lucru prost pentru că nu este un semnal că PNL se va reforma

#DIRECT_ONE_dh1r1m#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)