HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător – Nu tot ce auzi este neapărat şi adevărat, ca atare înainte de a pune în practică unele sfaturi, verifică-le! Poate la originea celor auzite stă o utopie, ceva ce nu ţi se potriveşte ţie sau nici măcar nu e verificat, de aceea e bine să citeşti mai mult, din mai multe direcţii.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător – Cea mai demnă sursă de informaţie e lectura, deci pune mâna pe carte, caută prin bibliotecă, caută acel paragraf care descrie cel mai corect situaţia în care te afli. E foarte posibil ca pe parcursul citirii unei cărţi să ai un fel de revelaţie, să spui fericit evrika şi să iei măsuri imediate pentru a remedia o situaţie care nu ducea în direcţia cea mai bună.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 17 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Vărsător – Nu cumva mergi pe o pistă falsă? Documentarea din cărţi demne de respect e calea spre înţelepciune. Ca atare, când nu eşti sigur de ceva, citeşte din surse sigure!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`