HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Taur
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Taur – Concentrarea este secretul succesului în orice acţiune, altfel lucrurile pot lua direcţii pe care nu le vei mai putea controla.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Taur – Imaginează-te că eşti un fascicul laser care nu poate ţinti decât într-o singură direcţie, şi ceea ce se naşte din această canalizare de energii, de emoţii, de gânduri, nu poate fi decât în avantajul tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Taur – Dacă simţi că tu, singur, nu reuşeşti să-ţi aduni atât de bine forţele, cere ajutor divin, pentru că de undeva de sus vin azi resursele tale cele mai bune care te fac să fii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce doreşti să atingi.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Taur – Tu concentrează-ţi ruga spre cer şi de acolo, înapoi, vin şi răspunsurile cele mai utile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:18 - „Plecați, cât încă mai puteți!”: Țările UE și Marea Britanie își îndeamnă cetățenii să fugă din Liban
13:00 - Repatriot Summit 2024. Peste 200 de personalități din țară și diaspora vor fi împreună la cel mai important eveniment anual dedicat românilor din afara granițelor
12:58 - Adrian Cozma (PNL): „Această asociere cu PSD ne-a făcut foarte mult rău și face foarte mult rău României” (VIDEO)
12:50 - Planta pe care românii o consideră „buruiană” însă este o adevărată comoară în străinătate. Ce beneficii are pentru sănătate
12:44 - Klaus Iohannis: Îmbunătățirea cadrului de norme la nivel academic va duce universitățile și centrele de cercetare românești pe poziții tot mai bune în clasamentele internaționale (VIDEO)
12:32 - Miniteren de golf amenajat în vila de protocol de la Neptun pe care o folosește Klaus Iohannis
12:26 - Creștinii din întreaga lume sărbătoresc pe 1 octombrie Acoperământul Maicii Domnului. Care sunt tradițiile ce trebuie respectate
12:23 - Deși au pretins că poartă negocieri cu Netanyahu, oficialii americani au susținut în tăcere atacurile Israelui din Liban
12:14 - Gabriel Zetea (PSD): „Guvernarea merge foarte bine și va merge până la finalul actualului mandat”
12:12 - MAE: 1.136 de cetățeni români și membri de familie și-au înregistrat prezența în Liban. Ambasada este în permanentă legătură cu ei. Nu ne-a fost semnalat niciun caz că ar exista răniți (VIDEO)