HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 18 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 18 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 18 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur – Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joacă. Simţi că pe umerii tăi apasă acum o greutate cu totul specială.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 18 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur – Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie să-i arăţi persoanei iubite ce eşti în stare să faci pentru relaţia voastră. E vremea logodnelor sau căsătoriilor, a mutării împreună sau a legămintelor de iubire în care nu mai e loc de distracţie, de glumă, de experimente.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 18 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur – Dacă nu ai făcut pasul căsătoriei, începi să te gândeşti din ce în ce mai serios la asta, pentru că doar o astfel de sarcină matur asumată i-ar arăta celui drag ce eşti în stare să faci pentru a-l păstra alături.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:17 - Peste 100 de oameni au murit și 64 au fost declarați dispăruți, în urma inundațiilor și alunecărilor de teren din Nepal
08:50 - Uraganul Helene din SUA e nemilos: Bilanțul a crescut la 63 de morți iar dezastrul e de nedescris: „O mulţime de case au dispărut, piaţa a dispărut. Este o adevărată tragedie şi va fi dificil de reconstruit”
08:32 - Aproape toată România e sub avertizare Cod Galben de ploi și vânt puternic: Zone din Oltenia, Muntenia și Transilvania sunt deja sub Cod Portocaliu
08:18 - Moartea liderului Hezbollah este un „punct de cotitură istoric”, spune Netanyahu, în timp ce Iranul jură să se răzbune
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”