HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Ai o idee care merită pusă imediat în aplicare, n-o mai amâna!

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Roadele schimbării pe care eşti pe cale să o faci acum vor fi mai grozave decât ai putea crede, totul e să faci pasul cu deplină siguranţă, încredere şi motivat de gândire pozitivă.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Săgetător – E nevoie de un dram de curaj, dar ai şi curaj suficient la tine în valiză!

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Te îndrepţi spre un nivel foarte promiţător, care inspiră belşug, prosperitate, succes, reuşită, fericire, dar dacă nu te grăbeşti, s-ar putea ca acea ocazie excelentă să ajungă la altul.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Săgetător – E nevoie deci de o reacţie promptă, fără să stai atâta pe gânduri.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Te-ai decis? Atunci porneşte!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:18 - „Plecați, cât încă mai puteți!”: Țările UE și Marea Britanie își îndeamnă cetățenii să fugă din Liban
13:00 - Repatriot Summit 2024. Peste 200 de personalități din țară și diaspora vor fi împreună la cel mai important eveniment anual dedicat românilor din afara granițelor
12:58 - Adrian Cozma (PNL): „Această asociere cu PSD ne-a făcut foarte mult rău și face foarte mult rău României” (VIDEO)
12:50 - Planta pe care românii o consideră „buruiană” însă este o adevărată comoară în străinătate. Ce beneficii are pentru sănătate
12:44 - Klaus Iohannis: Îmbunătățirea cadrului de norme la nivel academic va duce universitățile și centrele de cercetare românești pe poziții tot mai bune în clasamentele internaționale (VIDEO)
12:32 - Miniteren de golf amenajat în vila de protocol de la Neptun pe care o folosește Klaus Iohannis
12:26 - Creștinii din întreaga lume sărbătoresc pe 1 octombrie Acoperământul Maicii Domnului. Care sunt tradițiile ce trebuie respectate
12:23 - Deși au pretins că poartă negocieri cu Netanyahu, oficialii americani au susținut în tăcere atacurile Israelui din Liban
12:14 - Gabriel Zetea (PSD): „Guvernarea merge foarte bine și va merge până la finalul actualului mandat”
12:12 - MAE: 1.136 de cetățeni români și membri de familie și-au înregistrat prezența în Liban. Ambasada este în permanentă legătură cu ei. Nu ne-a fost semnalat niciun caz că ar exista răniți (VIDEO)