HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 29 IANUARIE 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 29 IANUARIE 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 29 IANUARIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Vindecarea trupului si a sufletului depinde de… minte! De acolo, din modul tau de a gandi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea ta actuala, ca atare, pentru a te simti din nou in forma si a-ti recapata energia, trebuie doar sa iei o decizie limpede si clara.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 29 IANUARIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Descopera cat se poate de lucid ce nu e in regula in modul tau de a gandi, vezi unde s-au strecurat ganduri negative sau cuvinte cu tenta pesimista si elimina-le din mintea ta chiar acum.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 29 IANUARIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Uita de negatii, abandoneaza frica si nesiguranta, deschide-te complet spre o totala purificare interioara de orice urma de gand negativ, fie ca e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de altii. Iti poti recapata sanatatea trupului si a sufletului daca mai intai te lecuiesti de gandurile care-ti fac rau: sunt ale tale, tu trebuie sa le schimbi polaritatea!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`