HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești
Foto: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Ceea ce ţi se întâmplă acum nu-şi găseşte explicaţia în experienţa ta de viaţă şi te tot întrebi de ce?

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Nu căuta răspunsul în tot ce ai trăit de când te-ai născut şi până acum, pentru că nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente trăite în vieţi anterioare.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Treci printr-un punct de referinţă în echilibrarea ta karmică, pentru că a venit vremea să te achiţi de o sarcină sau să repari o eroare comisă cândva, nu în această viaţă.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Nu-ţi asuma vini mai mari decât meriţi, ci bucură-te că ai această ocazie de a mai şterge o datorie moştenită din alte vremuri.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 APRILIE 2019 pentru Zodia Pești – Te vei simţi mai liber, şi chiar dacă nu eşti foarte conştient de unde ţi se trage, sufletul tău se va elibera de o povară inexplicabilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`