HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Pești – Eşti foarte incisiv în comunicare, ca atare ai grijă la tot ce spui, mai ales la ce scrii, pentru că efectele cuvintelor tale va fi maxim.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Pești – Dacă meseria ta implică texte în care e nevoie să fii dur, sever, critic, atunci atmosfera acestei zile te va ajuta să-ţi exprimi punctul de vedere mult mai clar şi să ajungi mai repede la scopurile propuse.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Pești – Orice mesaj prin care trebuie să iei atitudine, să lupţi pentru un drept, să pui la punct un inamic sau să faci cuiva observaţie ţi se potriveşte de minune, pentru că te pricepi să găseşti cuvintele cu cel mai mare impact pentru a repara situaţia.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 24 IANUARIE 2019 pentru Zodia Pești – Un articol scris de tine, o scrisoare trimisă cuiva acum, o reclamaţie scrisă lăsată la vreo instituţie vor avea efectul dorit, pentru că ai limba ascuţită, dar pe bună dreptate!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`