HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Rupe-te azi de ceilalţi şi nu mai încerca să le fii doar lor pe plac, pentru că, din atâta devotament şi dăruire, tu practic uiţi de tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Priveşte un pic la ce ai făcut în ultima perioadă şi ai să descoperi că ai făcut atâta lume fericită cu prezenţa ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, încât tu ai fost lăsat la o parte.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Acum e momentul să-i laşi pe ceilalţi pe planul doi şi să te uiţi doar la tine: care îţi sunt dorinţele, spre ce te îndrepţi?

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Conectează-te din nou la eul tău interior şi începe să clădeşti ceva doar pentru tine, fără a te mai gândi la alţii!

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pești – Ceea ce gândeşti, spui şi decizi acum contează numai pentru binele tău şi se materializează sub ochii tăi!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:17 - Peste 100 de oameni au murit și 64 au fost declarați dispăruți, în urma inundațiilor și alunecărilor de teren din Nepal
08:50 - Uraganul Helene din SUA e nemilos: Bilanțul a crescut la 63 de morți iar dezastrul e de nedescris: „O mulţime de case au dispărut, piaţa a dispărut. Este o adevărată tragedie şi va fi dificil de reconstruit”
08:32 - Aproape toată România e sub avertizare Cod Galben de ploi și vânt puternic: Zone din Oltenia, Muntenia și Transilvania sunt deja sub Cod Portocaliu
08:18 - Moartea liderului Hezbollah este un „punct de cotitură istoric”, spune Netanyahu, în timp ce Iranul jură să se răzbune
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”