HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 14 IUNIE 2018 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 14 IUNIE 2018 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 14 IUNIE 2018 pentru Zodia Pești – Esti foarte preocupat de platile acestei perioade a lunii, pentru ca nu ai vrea sa ramai cu datorii neachitate.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 14 IUNIE 2018 pentru Zodia Pești – Faci un efort sa scapi de restante si de plati amanate in ultima vreme, chiar daca asta ar insemna sa ramai cu buzunarele goale. Lefter, dar multumit ca ai scapat de niste datorii greu de dus mai departe, vei rasufla usurat cand le vei sterge de pe lista.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 14 IUNIE 2018 pentru Zodia Pești – Ce-i drept, trebuie sa renunti la alte cheltuieli potrivite acestui moment, dar consideri ca acum sunt mai importante obligatiile curente.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit
18:08 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)
17:42 - BOR îndeamnă la rugăciuni care să ne apere de furtuni și inundații. Clopotele „vor bate pentru dispersarea norilor”
17:11 - Simona Halep revine pe teren chiar săptămâna viitoare. La ce turneu va participa (VIDEO)