HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 08 IULIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 08 IULIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 08 IULIE 2018 pentru Zodia Leu – Ai un zambet sincer pe chip si reusesti sa-l pastrezi pe chip toata ziua! Nimic nu e mai placut pentru tine, azi, decat sa socializezi, sa stai de vorba, sa pierzi ore in sir la telefon cu prietenii.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 08 IULIE 2018 pentru Zodia Leu – Nu sta in casa, chiar daca vor fi tentatii multe, ci iesi in locuri unde te poti bucura, pe de o parte, de natura, de cer, de soare, si, pe de alta parte, de amici, de copii, de conversatii animate.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 08 IULIE 2018 pentru Zodia Leu – Intalnirile de familie pot continua si azi si pot fi o sursa de informatii placute, de vesti bune, de planuri comune la care va veti aduce cu totii contributia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital