HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 01 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 01 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 01 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Priveşti la grupul din faţa ta cu un dram de tristeţe, de parcă nu ţi-ai găsi şi tu locul printre acei oameni.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 01 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Ei sunt, toţi, uniţi în jurul unui scop comun sau al unei idei în care cred cu toţii, dar tu eşti exclus din acest spaţiu,

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 01 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Ori pentru că tu preferi să faci opinie separată, pentru că nu eşti în asentimentul lor, ori pentru că ai o senzaţie de inadaptare, de inferioritate, sau chiar mania persecuţiei, având impresia că te dau afară din mediul lor.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 01 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Exagerezi: nimeni nu are criterii de selecţie atât de exclusiviste, deci tu eşti cel care trebuie să se integreze, nu să aştepţi ca ei să se coboare la nivelul tău.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 01 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Ei te-ar primi cu braţele deschise dacă ţi-ai arăta dorinţa de a face parte din acel grup.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`