HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 4 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 4 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 4 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Minunate idei vor prinde contur, in aceste zile, in ceea ce priveste relatiile profesionale care implica colaborari cu strainatatea.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 4 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni – Energia acestor zile de weekend te sprijină în materializarea unor planuri vechi, fie de a calatori in scop turistic, pentru studii, fie pentru a lucra departe de locurile natale.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 4 SEPTEMBRIE 2018 pentru Zodia Gemeni -Totodata sunt momente bune de a lua contact cu filozofii noi de viata. Duminica vei fi inconjurat de multa lume.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit
18:08 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)
17:42 - BOR îndeamnă la rugăciuni care să ne apere de furtuni și inundații. Clopotele „vor bate pentru dispersarea norilor”
17:11 - Simona Halep revine pe teren chiar săptămâna viitoare. La ce turneu va participa (VIDEO)