HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Cineva are nevoie de sfatul tău, pentru că știe că tu îl vei înțelege corect.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Îți recunoaște astfel calitatea de bun ascultător și just sfătuitor, pentru că i-ai arătat aceeași înțelegere și cu alte ocazii.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Te alege drept confident și îți place această postură, pentru că știi să asculți, știi să dai sfaturi și, mai ales, ești foarte discret și tot ce îți împărtășește, rămâne la tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Nu nu-l judeci, nu-l critici, nu-l privești de sus, ci empatizezi cumva cu povestea lui, poate pentru că ai trecut și tu cândva prin ceva asemănător.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Dăruiește ceva din experiența ta de viață, pentru că i-ar fi de mare ajutor, pentru că nimeni nu-i poate da un sfat bun fără să fi trecut prin aceeași situație.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu – Tu ai trecut, deci știi ce spui. La mulți ani!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră