HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Tu vezi lucrurile diferit, dintr-un alt unghi decât restul lumii, pentru că știi să asculți de pe margine, fără prea mult zel, așa cum fac unii.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Tu taci și analizezi la rece, ca un înțelept care ascultă opiniile tuturor, ca la final să-și exprime părerea.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Așa vei face și tu azi: toată lumea vorbește, spune, discută, iar tu mai mult taci și privești detașat de pe margine, convins că, la finalul zilei, va veni momentul tău de glorie în care, în sfârșit, să deschizi gura.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Iar când o faci, spui lucruri pertinente, ca un fel de concluzie la tot ce s-a vorbit.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARȚI 25 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Ești mai zgârcit la vorbe, dar preferi să fii concis și scurt, decât lung la vorbă și slobod la gură. La mulți ani!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră