HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 5 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 5 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 5 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion -Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândeşte-te înainte de a investi timp şi energie în această direcţie, ca să nu fie doar un foc de paie.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 5 AUGUST 2019 pentru Zodia Scorpion -Totuşi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poţi sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îţi pune bine în valoare spiritul de iniţiativă. Mobilizează-i şi pe alţii în acest proiect, ca să poată evolua ca la carte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:17 - Castraveții murați, care vor surprinde pe oricine îi încearcă. Ingredientele folosite în cea mai veche rețetă
17:16 - Ambasadoarea SUA: Mai trebuie parcurși pași importanți în următoarele luni pentru a stabili dacă România este eligibilă pentru Programul Visa Waiver
17:14 - Dinică (USR), despre numirile controversate de la BNR: Doar 3 minute audieri în Comisie. Tot acest proces dovedește nepăsare față de ce aduce viitorul. În 2025 n-o să fie bine în economie (VIDEO)
17:11 - Atacurile urșilor continuă. Un bărbat din Suceava a fost rănit
16:56 - Liderul USR o susține pe Maia Sandu la prezidențialele de peste Prut. Elena Lasconi: Ne putem uni cu Republica Moldova prin valorile europene și eu o să fiu o super susținătoare pentru aderarea ei la UE (VIDEO)
16:46 - USR respinge orice fel de alianță cu partidele extremiste după alegeri. Elena Lasconi: Probabil că nu ați avut bunici sau străbunici care să vă povestească cât de mult rău au făcut rușii când au intrat pe teritoriul României (VIDEO)
16:45 - Sergiu Bîlcea (PNL): Cine este în spatele candidaturii lui Mircea Geoană? Pentru că vedem o desfășurare de forțe în toată țara. Cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor? (VIDEO)
16:43 - Marius Pașcan (PMP): Recalcularea pensiilor, gândită strict în scop electoral, s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa seniorilor. Echitatea e doar la pensiile speciale (VIDEO)
16:40 - Studenții au protestat la deschiderea anului universitar la SNSPA. „Fără abuzatori în universități!” (VIDEO)
16:28 - Alexandru Dimitriu (USR): Orice probleme ce țin de scorul mare al unor partide extremiste ne îngrijorează. Sperăm să nu se concretizeze la vot (VIDEO)