HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 21 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 21 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 21 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Ai în faţă un proiect nou, dar nu cumva tratezi lucrurile un pic eronat? Ori ţi se pare mult mai uşor decât este şi. la primul hop. ai putea claca, ori, exact invers: în loc să te apuci de acel nou plan cu optimism şi entuziasm, te cramponezi de nimicurile care ţi se par mai grave decât sunt.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 21 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Fii mai corect în aprecierea dimensiunii acestor provocări, pentru că ai tendinţa de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi diametral opus decât s-ar cuveni. Ce e simplu, agravezi, ce e complicat, bagatelizezi, şi de aici se pot ivi cele mai mari probleme. Calculează-ţi bine forţele înainte de a te implica într-o direcţie nouă!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:26 - Serviciul de Ambulanță Vaslui va plăti daune morale. A hărțuit psihologic un medic
23:11 - Ludovic Orban, după ce Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale: „Spre deosebire de alții, eu nu vreau să manipulez opinia publică. Nicușor Dan va decide cu cine votează și dacă va comunica public” (FOTO)
22:59 - Secretul siluetei Innei. Alimentul la care a renunșat artista
22:54 - Plafonarea prețurilor la energie ar putea continua și după martie 2025. Negocierile între Guvern și Comisia Europeană continuă
22:37 - Furie în SUA după ce Trump a râs pe seama a 109 militari americani răniți într-un atac iranian: „Ce, i-a durut capul?” (VIDEO)
22:32 - Țara care le oferă oamenilor 15.000 de euro dacă locuiesc se mută în ea. Care sunt condițiile
22:05 - Reacția unui influencer din Serbia, după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „Asta e cu adevărat o experiență românească…”
21:55 - Tinerii pleacă tot mai târziu din casa părinților. Care este motivul
21:46 - Simona Spătaru (USR), despre Nicolae Ciucă: E un candidat care nu pare a fi niciodată implicat. O să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii (VIDEO)
21:32 - Cristina Trăilă: Cred că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Peste 1,6 milioane de semnături strânse pentru susținerea candidaturii sale reprezintă un semnal clar în acest sens (VIDEO)