HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 1 AUGUST 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 1 AUGUST 2019 pentru Zodia Balanță
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 1 AUGUST 2019 pentru Zodia Balanță -Azi eşti mai timid şi nu reuşeşti să exprimi tot ceea ce simţi, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Le ţii în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ţi se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu tine şi încearcă să se apropie mai mult de inima ta, arătându-ţi astfel că-i pasă ce ai. Tu nu vrei totuşi să-l împovărezi cu problemele tale, preferând să le duci singur în spate. Fă un efort să-ţi descătuşezi inima şi să dai afară ceea ce te macină: te vei simţi mult mai bine!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:46 - USR respinge orice fel de alianță cu partidele extremiste după alegeri. Elena Lasconi: Probabil că nu ați avut bunici sau străbunici care să vă povestească cât de mult rău au făcut rușii când au intrat pe teritoriul României (VIDEO)
16:45 - Sergiu Bîlcea (PNL): Cine este în spatele candidaturii lui Mircea Geoană? Pentru că vedem o desfășurare de forțe în toată țara. Cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor? (VIDEO)
16:43 - Marius Pașcan (PMP): Recalcularea pensiilor, gândită strict în scop electoral, s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa seniorilor. Echitatea e doar la pensiile speciale (VIDEO)
16:40 - Studenții au protestat la deschiderea anului universitar la SNSPA. „Fără abuzatori în universități!” (VIDEO)
16:28 - Alexandru Dimitriu (USR): Orice probleme ce țin de scorul mare al unor partide extremiste ne îngrijorează. Sperăm să nu se concretizeze la vot (VIDEO)
16:27 - Ploi într-o zi, cât pentru o lună și jumătate. Pagubele produse de furtunile care au lovit județul Constanța
16:25 - Iniesta ar urma să se retragă la 40 de ani. Legendarul fotbalist spaniol ar fi ales o dată special pentru momentul anunțului
16:14 - Construcții Erbașu: „Am semnat contractele de proiectare și execuție pentru stadioanele „Gheorghe Hagi” din Constanța și „Nicolae Dobrin” din Pitești” / Cum vor arăta cele două stadioane (FOTO)
16:09 - Mai mulți copii au fost atacați în Zurich. Trei dintre ei sunt răniți
16:00 - Gabriela Ruse a ajuns în optimi la Hong Kong. Românca a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang