HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Ai nevoie de o zi de totală detaşare, să îţi recapeţi o binefăcătoare stare de zen, de armonie interioară, de echilibru pe toate planurile corpului tău, pe care numai singurătatea ţi le-ar putea oferi. Nu e o singurătate apăsătoare, ci una acceptată de bună voie, conştient că numai aşa îţi vei aşeza mai atent sufletul în prim plan, dedicându-te mai mult nevoilor sale.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Lasă-i pe toţi ceilalţi la o parte, preocupă-te de propria ta persoană, ascultând ce-ţi transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, mulţumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni şi alarme cum că inima ta e neîmplinită şi ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit îndeajuns. Descoperă acel gol din inima ta şi umple-l!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:08 - Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)
19:08 - Clujenii sunt sfătuiți, prin panouri, să se mute în Bacău. „Chiria prea mare?”
19:05 - Miniteren de golf pentru Iohannis | Dancă (FD): Încă un exemplu de sfidare a președintelui, care-și încheie al doilea mandat în bătaie de joc față de toți românii (VIDEO)
18:51 - Angelina Jolie, într-o relație cu un bărbat mult mai tânăr. Este un celebru cântăreț. Unde au fost surprinși cei doi
18:48 - Programul prin care mii de tineri pot călători gratuit în Europa. Ce trebuie să facă aceștia pentru un permis de călătorie
18:37 - Dolj: Bătrân de 79 de ani, reținut după ce a bătut doi bărbați, a amenințat o femeie, a furat o căruță cu lemne și a provocat un incendiu
18:32 - Irina Loghin, revoltată de ce i s-a întâmplat. Același lucru l-a pățit și Maria Ciobanu: „Am vorbit cu un avocat”
18:26 - Modificări pentru comenzile de pe Shein și Temu. Comisia Europeană vrea să introducă taxe vamale pentru unele colete
18:09 - Kelemen Hunor și-a depus candidatura la prezidențiale: „A avut și Iohannis dreptate o dată” / Critici la adresa PSD-PNL: „Ei spun că merge perfect guvernarea. Dacă asta e perfecţiune, nu ştiu cum arată o guvernare instabilă”
17:58 - O persoană a murit într-un accident violent pe A1. Victima era din Bulgaria