HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 09 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 09 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 09 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – Ţi se pare mult prea greu un plan la care ai depus mari eforturi, dar simţi că deja te depăşeşte.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 09 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – Ar trebui să priveşti un pic înapoi, nu la ce faci azi şi nici la ce ai făcut ieri, ci la felul cum ai pornit acest plan, atunci, la început.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 09 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – Problema se află chiar la sursă, pentru că nu ai pornit cu dreptul, ci de acolo s-au dat toate peste cap.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 09 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – Ia-o înapoi cu calm şi atenţie pe firul acţiunii până la punctul de început şi repară totul, pentru că ai acum ocazia de a o lua de la capăt, cu alt tonus şi cu soluţii mult mai bune.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 09 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – E ca şi cum ai tricotat un fular până la un punct, dar descoperi că nu ai urmat modelul corect chiar de la primele rânduri, deci eşti nevoit s-o iei de la început.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 09 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – Fă-o fără reţinere!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`