HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 03 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn – Nu te mulţumi doar să primeşti gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă şi tu în aceeaşi măsură!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:14 - Construcții Erbașu: „Am semnat contractele de proiectare și execuție pentru stadioanele „Gheorghe Hagi” din Constanța și „Nicolae Dobrin” din Pitești” / Cum vor arăta cele două stadioane (FOTO)
16:09 - Mai mulți copii au fost atacați în Zurich. Trei dintre ei sunt răniți
16:00 - Gabriela Ruse a ajuns în optimi la Hong Kong. Românca a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang
15:59 - Toni Greblă (AEP), despre parada de 1 Decembrie: Nu încurcă cu nimic desfășurarea alegerilor, pentru că nu are nimic electoral în ea
15:57 - A apărut o nouă tulpină Covid, extrem de contagioasă în Europa. Avertismentul medicilor: “Acest lucru s-a întâmplat și la variantele virale anterioare”
15:55 - Liderul Clanului Sportivilor, prins în Italia: Are două condamnări cu executare
15:40 - Nicolae Ciucă: Anunț cu bucurie vestea includerii României în programul Visa Waiver al SUA, care va permite românilor, ca din 2025, să călătorească fără vize în Statele Unite
15:40 - Ministrul Muncii a spus care motivele pentru care 170.000 de pensionari nu au primit decizia de recalculare până acum. Ce e de făcut în acest caz
15:27 - Daniel Fenechiu: Grindeanu este un specialist în a crea „cicloane”. Dacă își dorește să guverneze cu UDMR, poate guverna în vis. O posibilă coaliție de dreapta îl face să elucubreze (VIDEO)
15:26 - O pensiune din Vaslui a dat lovitura! Cum a reușit să aibă încasări record de 300.000 de euro într-o singură lună, de la clienți din SUA, Maldive sau Singapore