HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Deşi eşti prezent aici şi acum şi dai impresia că eşti total implicat în ceea ce se petrece în jurul tău, tu de fapt eşti cu gândul în altă parte.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Nu poţi să nu te gândeşti clipă de clipă la cu totul altceva, la o persoană de departe – nu la cei de lângă tine, la un plan de viitor – nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni cândva – şi nu la prezentul tangibil.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Norocul tău e că reuşeşti să te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn că nu neglijezi prezentul cu gândul la viitor.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 07 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanță – Dai dovadă de o perfectă organizare a resurselor tale, pentru că nimeni nu-ţi va putea reproşa că eşti cu gândul în altă parte: te concentrezi la fel de eficient şi de serios şi la ceea ce e concret în faţa ta, şi la ceea ce abia se naşte în mintea ta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`